torstai 11. helmikuuta 2016

Alku

Päätin aloittaa blogin kirjoittamisen, jotta saan kirjattua ylös koiriemme ja eniten siis blogin päätähden Pepin kuulumisia ja kasvua. Pepin kasvattaja asuu kaukana, joten hänkin voi halutessaan lueskella Pepin kuulumisia täältä blogin kautta.

Me asumme maalla noin 20km Jyväskylästä omakotitalossa. Koirat pääsevät lenkkeilemään niin vapaana kuin myös kytkettyinä, mutta metsälenkeille pääsee joka päivä. Iinun kanssa aloitin agilityn harrastamisen Iinun ollessa noin vuoden ikäinen. Aluksi se oli pelkkää omaksi iloksi harrastelua, mutta sitten jossain vaiheessa iski into myös kokeilla kisaamista. Nousimmekin Iinun kanssa kakkosiin ennen kuin Iinulla alkoi ongelmat selän kanssa. Harmi oli suuri, kun tärkeästä harrastuksesta joutui luopumaan. Jo ennen tuota oli pentukuume nostellut päätään ja tuolloin viimeistään se todentui, että haluan uuden koiran laumaamme. Koiran, jonka kanssa mahdollisesti voisi harrastaa agilitya. Pohdiskelin eri rotuja ja pian meille sopiva rotu löytyikin espanjanvesikoirasta. Ja pitkän taustatyön ja etsimisen jälkeen löytyi meille Peppi! Pepin kanssa aloitamme maaliskuussa tutustumisen agilityyn Jyväskylän agility teamin pentukurssilla, jota odotan jo innolla.

Peppi

Pepin kanssa olemme käyneet yhden kurssin, pentujen esikoulun, jossa tarkoituksena oli koirien sosiaalistaminen. Peppi tykkäsi leikkiä muiden pentujen kanssa, mutta tykkäsi myös käydä jokaisen ihmisen luona rapsutettavana. Peppi on nopea oppimaan kyllä, joten odotan innolla agilityn makuun pääsemistä. Toivottavasti Peppikin kokee lajin omakseen!

Seena, Peppi ja Iinu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti